Het team van Bloem W&S heeft maar één doel: maximaal resultaat behalen voor zowel de werkgever als de werkzoekende. Oftewel tevreden klanten en kandidaten. Zijn die klanten inderdaad altijd tevreden? Overtuig uzelf en lees onze Testimonials.

5/5
Klant – scherp en snel

De kracht van Bloem Werving & Selectie is de kleinschaligheid, de grote mate van deskundigheid en de persoonlijke benadering. De oprechte interesse in de organisatie, waarbij veel aandacht is voor de cultuur,  leidt in korte tijd tot een scherp profiel.  De kandidaten worden goed gescreend en voorbereid en de organisatie wordt uitgebreid ondersteund in de selectiefase. Chantal is enthousiast, scherp en snel. Alles verloopt in goed overleg en in een prettige informele sfeer. Ook het bieden van nazorg  door middel van een coachingstraject voor de bemiddelde kandidaat is uniek te noemen.

Ze krijgen van ons 5 sterren

Astrid KaarsemakerHoofd P&O Stichting Netwerk Hoorn

7 juli 2017
4/5
Kandidaat – professioneel en betrokken

Naar aanleiding van een LinkedIn vacature heb ik mijn cv en motivatie gestuurd naar Chantal. Ik heb wel eens eerder een gesprek gehad bij een werving & selectiebureau, maar ik heb nog nooit een gesprekspartner gehad die oprecht geïnteresseerd was in mijn loopbaan. Mijn gesprek met Chantal is een verademing geweest. Ze wist de juiste vragen te stellen en alles uit mijn loopbaan is aan bod gekomen. Dit heeft ertoe geleid dat ik mij meer bloot durfde te geven en Chantal een goed beeld van mij kreeg. Daarnaast is mij het proces duidelijk uitgelegd en kon ik altijd contact opnemen voor vragen. Dit geeft een goed en geruststellend gevoel en daardoor kon ik volledig focussen op het sollicitatiegesprek. Met succes; ik werk nu met veel plezier als HR Assistant bij Avantium!

Manon StamHR Assistant – Avantium

7 juli 2017
5/5
Klant – Bloem gaat echt voor kwaliteit!

“Roler is als specialist in HR diensten voor het onderwijs op zoek naar gedreven salesprofessionals die affiniteit hebben met de sector maar vooral ook veel kennis moeten hebben van payrolling en/of detachering. Dus het spreekwoordelijke schaap met  5 poten. Bloem W&S hebben we op basis van recommandatie ingeschakeld om te helpen bij deze zoektocht. Ze maakten al in het eerste contact een onuitwisbare indruk vanwege hun goede en uitgebreide intake, waarin goede vragen werden gesteld om een beter beeld te krijgen van Roler als marktpartij en als werkgever. Met deze analyse op zak zijn ze voortvarend aan de slag gegaan en hadden binnen een dag of twee al twee, op papier, goede kandidaten. De gesprekken waren snel geregeld en we zijn hierin ook volledig ontzorgt, Bloem heeft alles geregeld. We hebben ook een goed en professioneel opgezet persoonsprofiel gekregen. In de terugkoppeling na de gesprekken liet Bloem zien dat ze gaat voor kwaliteit. Dit kenmerkte zich door hun goede aanpak waarin ze zich echt opstellen als gesprekspartner en niet perse vasthouden aan hun eigen gelijk. Sterker; deze feedback namen ze weer mee om hun search nog beter uit te kunnen voeren. Ook tijdens de search en bij twijfel zoeken ze contact en leggen de twijfel op tafel. Hiermee laten ze zien dat ze geen CV’s schuiven. Uiteindelijk heeft Bloem op relatief korte termijn een goede kandidaat aangeleverd en is deze inmiddels gestart en werkt naar tevredenheid. Ook in de aftersales laat Bloem zien het begrepen te hebben want ook hier blijven ze aangesloten en kritisch. Roler is zeer blij met Bloem als partner voor het zoeken naar de beste kandidaten.”

 

Taner CelikCommercieel Directeur, Roler

21 december 2016
5/5
Kandidaat – onder de indruk van hun professionaliteit

Mijn interesse in die voor mij perfecte vacature bracht me bij Bloem W&S. Ik kwam in contact met Chantal en was al snel onder de indruk van haar professionaliteit en kennis van zaken. Ze was erg betrokken, communiceert op een fijne manier en gaf me goede adviezen. Het uitgebreide bemiddelingstraject inclusief assessment was ook voor mij leerzaam en een goede tool voor zelfreflectie.  Kortom ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Lof en dank!

Laura SlijperOffice Manager, New Productions/Theaterhangaar

4 november 2016
4/5
Klant – kandidaten van hoge kwaliteit

Het leuke aan werken met Bloem W&S is dat ze zich echt in jouw schoenen verplaatsen. Tijd wordt op waarde geschat door effectief te communiceren en hun openheid creëert meteen een vertrouwensrelatie. Het belangrijkste blijft dat  de door Bloem W&S  voorgestelde kandidaten consistent van hoge kwaliteit zijn. Een plezier om mee te werken!

Sebastiaan RathaDirector Asset Management, Converge

16 augustus 2016
5/5
Kandidaat – Nauw betrokken

Waar ‘even een bakkie doen’ al niet toe kan leiden. Op zoek naar een nieuwe baan, wilde ik met Chantal eens van gedachten wisselen. Prompt was daar een interessante vacature en ben ik daar uiteindelijk ook aangenomen. Ik heb Chantal ontmoet toen zij recruiter was voor een ander bureau en wat ik toen en nog steeds vind is dat zij echt geïnteresseerd is in je, snel mensen doorziet en een goede match weet te maken. Ze is nauw betrokken, laat snel van zich horen, ook als er even niets te melden is, laat ze dit weten. Ik vind dit erg fijn in een toch wel spannende fase van solliciteren. Persoonlijk en toch professioneel. Chantal is dan ook zeker 5 sterren waard.

Mandy van de WeteringSr. HR BU Partner, De Brauw Blackstone Westbroek

27 mei 2016