Het team van Bloem W&S heeft maar één doel: maximaal resultaat behalen voor zowel de werkgever als de werkzoekende. Oftewel tevreden klanten en kandidaten. Zijn die klanten inderdaad altijd tevreden? Overtuig uzelf en lees onze Testimonials.

5/5
Kandidaat – Neemt de tijd – oprecht geintresseerd

Op plezierige en professionele wijze begeleid naar een nieuwe baan en werkgever. Vond het zeer prettig om eerst met Chantal over de nieuwe werkgever te praten voordat ik daar de gesprekken ging voeren. Ze nam de tijd, vroeg door, is oprecht geïnteresseerd en heeft een goede match gemaakt!

Addo HommesTrainer/Adviseur bij Phaos

22 juli 2020
4/5
Klant – Efficiënt, voortvarend en betrouwbaar

Begin dit jaar hebben we opnieuw van de diensten van Bloem Werving&Selectie gebruik gemaakt bij het vinden van een nieuwe collega. En wederom heeft Bloem ons heel goed geholpen. In een markt die niet gemakkelijk is hebben we in hele korte tijd een collega kunnen aantrekken die qua vakmanschap, persoonlijkheid en cultuur uitstekend bij ons past.

Chantal heeft ons veel organisatorisch en voorbereidend werk bespaard, haar ondersteuning gedurende het selectieproces en bij afronding is van hoge kwaliteit. Chantal is in contact, efficiënt, voortvarend en betrouwbaar. Ook waarderen we zeer hoe ze in contact blijft, ook na de match en in het bijzonder vanwege de Corona crisis. Ze is echt bij ons bedrijf betrokken. Wij bevelen Bloem van harte aan!

Madelon Mulder
Partner Phaos

6 juni 2020
5/5
Klant – Snel en adequaat

Bloem W&S kan ik van harte aanbevelen! Tijdens de kennismaking voelde Chantal exact aan waar ik naar op zoek was. Ze heeft heel snel en adequaat gehandeld en ondanks de tijdsdruk heeft ze precies de juiste kandidaat kunnen leveren. De communicatie verliep vlekkeloos en ik ben erg tevreden over het proces. Kortom Chantal je bent voor mij een topper!

Chantal van Wilgenburg, Personal Assistant to CEO Westland Kaas11 december 2019

11 december 2019
5/5
Kandidaat – Prettig en persoonlijk

Een tijdje geleden was ik toe aan een nieuwe baan. Omdat ik bij Chantal van Bloem W&S via LinkedIn altijd de leukste HR vacatures voorbij zag komen besloot ik haar te bellen voor wat informatie. Ons kennismakingsgesprek wat volgde was zo ontzettend leuk! Ik kreeg echt nieuwe inzichten over mijzelf en Chantal kon precies uit mij halen waar ik nou eigenlijk naar opzoek was, zo fijn! Ik had er ook de volste vertrouwen in dat Chantal mij een nieuwe uitdaging kon geven. Uiteindelijk ben ik bij een super leuke organisatie terecht gekomen, mede doordat Chantal die match heeft gezien. De werkwijze van Bloem W&S is ontzettend prettig en persoonlijk. Ze kijkt echt naar wat bij mij past en wat goed voelt en is er niet alleen maar om een CV door te schuiven. Ik wil iedereen die net als ik toe is aan wat anders (beters) vooral doorverwijzen naar Bloem W&S, want je bloeit er echt van op ?.

Yreen ArmourHR Officer, TKB

1 oktober 2018
5/5
Kandidaat – Transparant en mooie nazorg door coaching

“Ik ben door Bloem Werving & Selectie voorgesteld als kandidaat bij mijn huidige werkgever. De samenwerking met Chantal zou ik samenvatten met de woorden professionaliteit, toewijding en enthousiasme. Chantal was heel transparant over de mogelijkheden die zij zag tijdens de gesprekken en ik voelde me goed begeleid en ondersteunt in de sollicitatieprocedure. Daarnaast is er veel nazorg van Bloem in de vorm van persoonlijke coaching. Tijdens de sollicitatieprocedure werd snel geschakeld en mijn indruk van Bloem is dat er écht wordt gekeken naar de persoon/het individu en naar de complete match binnen een organisatie. Al met al een prettige ervaring!”

Sanne ChateauHR Adviseur, Kindergarden

23 februari 2018
4/5
Klant – toegevoegde waarde

erst vroeg ik mij af waarom Chantal bij ons langs wilde komen om kennis te maken, de vacature was immers duidelijk. Uiteindelijk is gebleken dat juist hier de toegevoegde waarde in zit.

Chantal wist hierdoor precies de juiste kandidaten aan te dragen, ze heeft ons bedrijf goed leren kennen. Er was direct een klik met Bloem en hierdoor hebben wij de juiste kandidaat gevonden. Er was direct een klik met YAYA en het team waarin zij is komen te werken.

Werving en selectie is niet zo makkelijk als het lijkt en Chantal heeft ons hierin super begeleid!

Shira KramerController @ YaYa

6 oktober 2017