De Masterclass HR Bedrijfskunde gaat weer van start en via Bloem W&S levert je inschrijving nog een extra voordeel op!

Wij hebben een samenwerking met Max van Liemt van Instituut HR Bedrijfskunde. Max is een van voorlopers in het HR vak en biedt de dynamische en interactieve Masterclass HR Bedrijfskunde aan. Hieronder lees je meer informatie over het programma, waarbij een inschrijving via Bloem je direct extra voordeel oplevert.

Masterclass HR Bedrijfskunde

De 3-daagse Masterclass HR Bedrijfskunde is ontwikkeld voor HR professionals die werkzaam zijn in een strategische HR functie of hiervoor de ambitie hebben (HR Adviseur, HR Business Partner of HR Manager).

Deelname aan de Masterclass levert vergroting van je bedrijfskundige kennis en inzichten op (van zowel klassieke als moderne theorieën). En hierdoor ook een verdere ontwikkeling van de visie op het HR vak. Aan de hand van talloze praktijkcasussen krijg je concrete en toepasbare antwoorden op de vraag: hoe kan HR waarde voor organisaties creëren? De Masterclass is intensief en wordt op een inspirerende en interactieve wijze door 4 verschillende docenten verzorgd. Het vindt plaats op 1, 2 en 16 november 2018. Meer informatie tref je hier aan.

Inschrijving via Bloem Werving & Selectie levert je voordeel op

Alleen als je inschrijving via Bloem Werving & Selectie verloopt, krijg je een extra coachsessie (t.w.v. € 249,-).

Meer informatie

Stuur een email naar chantal@bloem-ws.nl met jouw vraag of ga naar www.hrbedrijfskunde.nl 

Heb je inhoudelijke vragen over de Masterclasses? Neem dan rechtstreeks contact op met Max (06-42111109). Vergeet dan niet te vermelden, dat je via Bloem W&S op de hoogte bent gebracht.

Je kunt je hier inschrijven voor de Masterclass.

 

Referenties:

De driedaagse Masterclass HR Bedrijfskunde kan ik van harte aanbevelen. Het goed gevulde programma heeft mij in een razend snel tempo geheel up-to-date gebracht en meer. Na de cursus kwam ik vol inspiratie en met nieuwe ideeën over het mooie HR vakgebied thuis. De docenten waren vakkundige en vooral inspirerend. Zelfs het blok Financieel Management leek aan de korte kant!
Elly Dikker, HRM Projects, Consultancy & Coaching

De Masterclass HR bedrijfskunde brengt alle facetten van bedrijfsvoering samen. Het is een breed opgezette training voor HR professionals, gericht op de strategie van de totale organisatie. Uitgangspunt is, hoe kan HR toegevoegde waarde voor een organisatie creëren? Een vraag die gericht is op de toekomst, aangezien HR beleid steeds meer door de totale organisatie heen geweven wordt.
De Masterclass is een zeer professioneel opgezette training, met moderne en actuele onderwerpen, waarbij theorie en praktijk op een vloeiende wijze in elkaar overgaan. 

Het is mij zeer goed bevallen. De professionele opzet en inzet van Max van Liemt vond ik echt top! Dat is pas ondernemerschap, hij denkt overal over na, en is slechts tevreden wanneer iedereen tevreden is. Complimenten voor hem en zijn team van trainers.
Gineke Koot, HR Adviseur