Samen sta je sterk...

Coaches

Bloem Werving & Selectie heeft een bijzondere samenwerking met een aantal zeer professionele Coaches die ingezet kunnen worden op het moment dat Bloem Werving & Selectie een kandidaat heeft bemiddeld. De Coaches zijn ook op losse aanvragen van opdrachtgevers of kandidaten in te zetten.

Loopbaancoaching

Als het gaat om Loopbaancoachtrajecten heeft Bloem Werving & Selectie een unieke en exclusieve samenwerking met Esenzia WerkGelukCoaching. Oprichtster Gertrud de Witte (1970) is tevens aangesloten bij Bloem W&S als Bloem-coach.

HR Masterclass Bedrijfskunde

Vergroot je bedrijfskundige kennis en inzichten in deze 3-daagse Masterclass en de blokken Strategisch Management, Management & Organisatie, Financieel Management, Marketing & Communicatie, HR Trends & Ontwikkelingen en Strategisch HRM. Wij hebben een samenwerking met Max van Liemt van Instituut HR Bedrijfskunde. Max is een van voorlopers in het HR vak en biedt de dynamische en interactieve Masterclass HR Bedrijfskunde aan. Hier lees je meer informatie over het programma, waarbij een inschrijving via Bloem W&S je direct extra voordeel oplevert.