Lets start the Journey...

Bloem Werving & Selectie werkt met zeer professionele, ervaren vakmensen die als geen ander in staat zijn om de coachee weer in zijn/haar kracht te krijgen.

Qua coaching wordt van verschillende methodes gebruik gemaakt.

Een aantal ervaringen van kandidaten die zijn bemiddeld en hun coachingtraject hebben doorlopen:

“Mijn coach was een down-to-earth, maar enthousiaste coach die snel en doeltreffend persoonlijke kwaliteiten, waarden en interesses in kaart kon brengen. Dat heeft mij in korte tijd enorm geholpen”.

“Bloei en groei tegoed van Bloem voelde als een kadootje aan mezelf. Een fijn steuntje in de  rug tijdens de start van een nieuwe baan!”  

Coaching is een aanrader! Het verrijkt je houding (en gedachten) in positieve zin!

 

 Gertrud de Witte

Ik ben oprichter/eigenaar van Esenzia WerkgelukCoaching en tevens aangesloten bij Bloem Werving & Selectie als Bloem-Coach sinds 2013. Inmiddels reeds vele coachees begeleid.

Rond mijn dertigste liep ik zelf vast in het bedrijfsleven. Steeds was ik niet echt happy; ik wist niet wat ik wilde en waar ik écht gelukkig van werd. Uiteindelijk kwam ik thuis te zitten met een burnout en besefte dat het tijd was geworden om het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Ik liet mezelf omscholen en richtte vervolgens in 2007 mijn eigen coach/therapiepraktijk op. Sindsdien help ik hoopopgeleiden zoals jij, die willen groeien en bloeien op persoonlijk en professioneel vlak.

Je kunt bij mij terecht voor:- Zingeving en bezieling in werk en loopbaan: Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Welke bijdrage wil jij leveren? Hoe wil jij je talenten inzetten?- In je kracht staan: Omgaan met hoge werkdruk, aanpakken van stressklachten, HSP/hooggevoeligheid, grenzen herkennen en aangeven, assertiviteit, omgaan met perfectionisme en een hoge lat, en prioriteiten stellen.- In contact met jezelf: Van (teveel) denken naar meer voelen. Weer in contact komen met je eigen lijf om te voelen wat jíj wilt en hoe je daar vorm aan wilt geven.- Inzicht creëren en opruimen: Oude bagage en overlevingsmechanismen die je niet langer dienen opruimen en verwerken. De handrem eraf halen zodat je vrij bent om je verlangens te leven.

Ik houd van praktisch én diepgang. Mijn coaching is er dan ook op gericht om je zowel praktisch gereedschap aan te reiken als het inzichtelijk maken en aanpakken van onderliggende patronen. Ik ben breed opgeleid als coach, loopbaancoach en burnouttherapeut, waaronder: NLP Master Practitioner, Coaching & Counselling, Systemisch werk, Oplossingsgericht werken, Vitaliteitkunde, CSR Stress & Burnoutcoach. Ik ben NOLOC gecertificeerd Loopbaancoach en A-therapeut bij Vereniging Integrale Vitaliteitkunde.

Marjolein Olijerhoek

Ik confronteer met een glimlach en zet je aan het denken. Voor persoonlijke en zakelijke coachvragen kan je mij benaderen. Werken met metaforen doe ik graag om beeldend te maken waar het over gaat. Vanuit mijn coachpraktijk Olijerhoek Coaching heb ik me aangesloten bij Bloem Werving & Selectie.

Provocatief Coachen heeft mijn speciale belangstelling, omdat ik dan met warmte, humor en uitdaging snel tot de kern kom. Door deze combinatie wordt je uitgedaagd op te komen voor wat je echt wilt en je vaste denkpatronen te doorbreken.

Naast mijn coachpraktijk werk ik als studentendecaan en heb ik jarenlange ervaring in de jeugdzorg, met zeer ingewikkelde gezinssystemen en problematieken.

Diploma’s en certificaten zijn in mijn bezit voor de opleidingen Coach Foundation, Coach Practitioner en Provocatief Coachen. Ook heb ik een masterclass Pesten gevolgd.

Als coach vind ik het prettig om alle tijd voor één individu te hebben. Adviezen komen er niet snel van mijn kant, ik ben er van overtuigd dat alleen jij kan beslissen, wat de weg naar de oplossing is of welke kant je uit wilt gaan.

Ik help je bij het vinden van die weg en ga op zoek met jou naar jouw uitdaging. Wordt het acceptatie of verandering?

Durf jij het aan om een provocatieve sessie aan te gaan? Of voel je je daarvoor te kwetsbaar? Dan behoort een traditionele coachsessie ook tot de mogelijkheden.

Martijn Berntsen

Ik doe als coach/trainer precies dat waar mijn kracht ligt: mensen die stappen laten zetten die voor hen het verschil maken in hun professionele ontwikkeling. Vanuit mijn coachpraktijk BeCoaching heb ik me aangesloten bij Bloem W&S. Werknemers, leidinggevenden, managers en ondernemers komen met hun coachvragen mijn kant op. Loopbaanvraagstukken, onderwerpen betreffende persoonlijke groei, leiderschapsontwikkeling, verandering binnen het eigen team of onderlinge communicatie komen voorbij.

Ik coach aan de hand van face-to-face coaching, e-coaching en coaching on-the-job. Ik ken het bedrijfsleven van binnenuit waardoor ik me goed in kan leven in de problematiek die bij cliënten speelt. Ik ben praktisch, confronterend indien nodig, nieuwsgierig, oplossingsgericht, motiverend en raak makkelijk de kern.

Ik ben door het Europees Instituut De Baak gecertificeerd als Professional Coach en  door e-CoachPro (Tilburg University) als e-Coach. Deze beide specialisaties geven mij de vaardigheden voor het inzetten van een groot scala aan coachingstechnieken. Ik kijk met nieuwsgierigheid naar jouw coachvraag uit!

Elze Aartman

Ik werk vanuit mijn bedrijf EA-Coaching in Voorhout als persoonlijke- en loopbaancoach.

Door gesprekken met een loopbaancoach ontdekte ik dat mijn passie ligt bij het begeleiden van mensen. Wat beweegt mensen, wat maakt dat mensen de dingen doen die ze doen. Ik wil mensen helpen in beweging te komen, zodat ze zichzelf weer verder kunnen ontwikkelen. Ik heb de beroepsopleiding tot coach aan de Alba-academie, een post-hbo opleiding gevolgd. Vervolgens heb ik ook de specialisatietraining voor loopbaancoaches gevolgd.

Als waardevolle aanvulling op het coachen heb ik mij verdiept in het systemisch werken en ben gecertificeerd als begeleider familieopstellingen.

Daarnaast ben ik erg enthousiast over het oplossingsgericht werken. Ik werk met verschillende methodieken, zoals de TA (transactionele Analyse), NLP, RET en soms ook creatieve technieken. Daarbij heb ik het systemisch werk geïntegreerd in mijn coaching. Binnen de loopbaancoaching werk ik indien nodig met een testintsrument van matchcare, de employabilitycheck 2.0.

Ik ben doelgericht, praktisch en werk oplossingsgericht. Vanuit het contact met de cliënt kijk ik wat er nodig is en pas het coachtraject daar op aan.