Het Bloem W&S Team

“Chantal van Vorden,
Managing Director

 

Oprichtster van Bloem Werving & Selectie (2011) en haar sporen verdiend in het vak Recruitment. Ruim 15 jaar ervaring bij Werving & Selectie bureau’s en tevens ervaring aan de corporate-kant als recruiter.

“Ik vind het recruitment-vak een bijzonder interessant en heerlijk vak! Werken met mensen geeft voldoening en is voor mij altijd weer een uitdaging. Geen enkel persoon is hetzelfde. Zo zijn dus mijn gesprekken altijd weer uniek, zowel aan de kandidaten-zijde als aan de opdrachtgevers-kant. Het geeft enorm veel voldoening als ik iemand heb kunnen helpen in zijn of haar vervolgstap en aan de andere kant die opdrachtgever heb kunnen ondersteunen door de juiste persoon te vinden”. Daarnaast ben ik enorm trots op ons onderscheidend concept; bij elke kandidaat die wij voorstellen bij onze klant  is het 16PF assessment afgenomen en daarnaast doen wij ook echt aan een stuk nazorg.

Elke kandidaat die is bemiddeld in een vaste functie krijgt van ons het zogenaamde “Bloei en Groei tegoed”. Dit kan men inzetten voor coaching. Tailormade aangepast aan de wensen van de kandidaat en opdrachtgever. Wij verdwijnen dus niet uit beeld na de bemiddeling.