Onderscheidend door coaching

Wij zijn onderscheidend met ons concept; de kandidaat die door Bloem Werving & Selectie is bemiddeld heeft recht op coaching (begeleid door ervaren externe Professionals uit het vak). Bij ons blijft het niet alleen bij bemiddeling. De bemiddelde kandidaat heeft recht op een zogenaamd “Bloei & Groei tegoed”. Dit tegoed kan worden ingezet wanneer dit gewenst is. Dit kan aan de start zijn van de nieuwe baan, maar kan ook na een aantal maanden zijn. De coaching wordt eventueel samen met u als nieuwe werkgever voor deze persoon afgestemd. U gaat met elkaar bekijken waar coaching gewenst is.

De praktijk leert dat de nieuwe medewerker sneller bijdraagt aan de resultaten en doelstellingen van uw organisatie.

Voor deze coaching worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wij zien dit als een mooie investering in kennis voor onze kandidaten en ook voor u als organisatie. Wij verdwijnen dus niet uit beeld na de bemiddeling.

De coaches zijn overigens Professionals uit het vak met reeds jarenlange ervaring in hun vak. Maak alvast kennis met een paar van onze Professionals.

Uiteraard zijn onze Bloem-coaches voor diverse coachvraagstukken inzetbaar (buiten het “Bloei & Groei tegoed”). Wilt u weten of een van de coaches aan uw vraag kan voldoen? Neem dan contact op met Chantal van Vorden-van der Peet via ons algemene telefoonnummer.