Blog

Masterclass HR Bedrijfskunde weer van start in november 2016

10 december 2015

De Masterclass HR Bedrijfskunde gaat weer van start en via Bloem W&S levert je inschrijving nog een extra voordeel op!

Wij hebben een samenwerking met Max van Liemt van Instituut HR Bedrijfskunde. Max is een van voorlopers in het HR vak en biedt de dynamische en interactieve Masterclass HR Bedrijfskunde aan. Hieronder lees je meer informatie over het programma, waarbij een inschrijving via Bloem je direct extra voordeel oplevert.

Masterclass HR Bedrijfskunde

De 3-daagse Masterclass HR Bedrijfskunde is ontwikkeld voor HR professionals die werkzaam zijn in een strategische HR functie of hiervoor de ambitie hebben (HR Adviseur, HR Business Partner of HR Manager).

Deelname aan de Masterclass levert vergroting van je bedrijfskundige kennis en inzichten op (van zowel klassieke als moderne theorieën). En hierdoor ook een verdere ontwikkeling van de visie op het HR vak. Aan de hand van talloze praktijkcasussen krijg je concrete en toepasbare antwoorden op de vraag: hoe kan HR waarde voor organisaties creëren? De Masterclass is intensief en wordt op een inspirerende en interactieve wijze door 4 verschillende docenten verzorgd. Het vindt plaats op 7, 8 en 21 november 2016. Meer informatie tref je hier aan.

Direct inschrijven? Dan kan hier.

Delen: