Blog

Masterclass HR Bedrijfskunde start weer! Extra voordeel bij inschrijving via Bloem W&S

7 september 2012

Wij hebben een samenwerking met Max van Liemt van Van Liemt HR. Max is een van voorlopers in het HR vak en biedt de dynamische en interactieve Masterclass HR Bedrijfskunde aan. Hieronder lees je meer informatie over het programma, waarbij een inschrijving via Bloem je direct extra voordeel oplevert.

De 3-daagse Masterclass HR Bedrijfskunde is ontwikkeld voor HR professionals die werkzaam zijn in een strategische HR functie of hiervoor de ambitie hebben (HR Adviseur, HR Business Partner of HR Manager).

Deelname aan de Masterclass levert vergroting van je bedrijfskundige kennis en inzichten op (van zowel klassieke als moderne theorieën). En hierdoor ook een verdere ontwikkeling van de visie op het HR vak. Aan de hand van talloze praktijkcasussen krijg je concrete en toepasbare antwoorden op de vraag: hoe kan HR waarde voor organisaties creëren? De Masterclass is intensief en wordt op een inspirerende en interactieve wijze door 4 verschillende docenten verzorgd.

 Inschrijving via Bloem Werving & Selectie levert je voordeel op

Normaal bedragen de kosten van deelname € 1.299,- (excl. btw). Omdat Max de doelgroep graag de kwaliteit van het programma zelf willen laten ervaren, wordt deze Masterclass tegen een gereduceerd tarief van € 499,- (excl. btw) aangeboden. De Masterclass is op 8, 9 en 29 oktober 2012.

Alleen als je inschrijving via Bloem Werving & Selectie verloopt, krijg je een extra coachsessie (t.w.v. € 249,-).

Meer informatie

Stuur een email naar chantal@bloem-ws.nl en je ontvangt  de brochure.  Je kunt ook de website bezoeken: www.hrmasterclass.nl   Heb je inhoudelijke vragen over het ontwikkelprogramma? Neem dan rechtstreeks contact op met Max (06-42111109). Vergeet dan niet te vermelden, dat je via Bloem op de hoogte bent gebracht.

Let op; als je je inschrijft zet dan in het opmerkingenveld dat je via Bloem W&S komt, alleen zo kunnen we borgen dat je in aanmerking komt voor de extra coachsessie.

Delen: