Wij zijn onderscheidend met ons concept; als Bloem Werving & Selectie jou bemiddeld dan heb je recht op Coaching (begeleid door ervaren externe Professionals uit het vak). Bij ons blijft het dus niet alleen bij bemiddeling.  Jij hebt recht op een “Bloei & Groei tegoed”.

Dit tegoed kan worden ingezet wanneer dit gewenst is. Dit kan aan de start zijn van je nieuwe baan, maar kan ook na een aantal maanden zijn. De coaching wordt samen met jou en eventueel met je nieuwe werkgever afgestemd. Samen bekijken jullie waar coaching gewenst is.

Alles is mogelijk. Er wordt goed gekeken naar het niveau en de vraag van jullie beiden. De praktijk leert dat jij sneller bijdraagt aan de resultaten en doelstellingen van je nieuwe werkgever.

Voor deze coaching worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wij zien dit als een mooie investering in kennis voor jou als kandidaat en ook voor de organisatie. Dit is nu onze toegevoegde waarde!

De coaches zijn Professionals uit het vak met reeds jarenlange ervaring.

Een aantal ervaringen van door Bloem W&S bemiddelde kandidaten:

 

“Mijn coach was een down-to-earth, maar enthousiaste coach die snel en doeltreffend persoonlijke kwaliteiten, waarden en interesses in kaart kon brengen. Dat heeft mij in korte tijd enorm geholpen”.

“Bloei en groei tegoed van Bloem voelde als een kadootje aan mezelf. Een fijn steuntje in de  rug tijdens de start van een nieuwe baan!”